Nešto...

O nama

Imperium projektiranje ...

ORGANIZACIJA JE POLA POSLA

iz dana u dan učimo , rastemo i trudimo se našim klijentima ponuditi punu uslugu , na prvom satanku nastojimo definirati naše celjeve kako bi put do istoga bio svima ugodniji , lakši i brži.

Na raspolaganju stoje Vam arhitekti , stručnjaci  za nekretnine te naša pravna potpora - uz takav tim ljudi i najteže prepreke se mogu svladati.

Inaće, tvrtka Imperium projektiranje d.o.o. je sestrinska tvrtka Imperium immobiliare d.o.o. koja se bavi posredovanjem u prometu nekretninama stoga imamo stručnjake koji ne samo da znaju projektirati već i imaju širu sliku gledišta u sferi nekretnina što je izuzetno korisno za klijenta.

team slika
plan
site-plan
Največa nagrada su naši zadovoljni klijenti

Imperium projektiranje dizajn , arhitektura , projektna dokumentacija...

Tvrtka Imperium projektiranje d.o.o.  je  specijalizirana za arhitektonske i projektantske usluge koje uključuju i usluge vođenja projekata – Project Management.
Naš arhitektonski ured osim usluga projektiranja svojim klijentima nudi i usluge vođenja i razvoja projekata, kao i rješavanja problema u procesu ishođenja građevinskih dozvola.

Arhitektonski ured Imperium projekitanje d.o.o. zapošljava visokoobrazovane mlade ljude koji aktivno surađuju sa specijaliziranim ekspertima u svim fazama izrade projekata, s ciljem postizanja najkvalitetnijih rezultata u skladu sa željama i potrebama klijenata te zadovoljavanja svih
strukovnih i estetskih standarda.